Labdarúgás

Nagy Dominikot bemutatta a Legia Warszawa

Bemutatta új játékosát, Nagy Dominikot szombaton a lengyel Legia Warszawa labdarúgóklub.

2017.01.08 02:30MTI

A 21 éves középpályás már tavaly nyáron elkötelezte magát a lengyel bajnokság címvédőjéhez, de az őszi idényt még a Ferencvárosnál töltötte, így csak a téli szünetben csatlakozott új klubjához, amelynél szombaton átesett az orvosi vizsgálatokon is.

Nagy Dominik - aki a 21-es számú mezt kapta Varsóban - szerződése négy és fél évre szól, és hétfőn edzhet először új csapattársaival. A Legia honlapja kiemelte, hogy az egyik legtehetségesebb magyar labdarúgó.

"A sokoldalú támadó középpályás rendszeresen játszott a magyar utánpótlás-válogatottakban, a felnőttek között pedig novemberben mutatkozott be" - olvasható a honlapon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.