Labdarúgó NB I

Dél-Koreába igazolt a góllövőlista éllovasa

A Videoton labdarúgócsapatának csatára, Feczesin Róbert a dél-koreai élvonalban szereplő Jeonnam Dragons együttesében folytatja pályafutását.

2017.01.07 02:30MTI

A székesfehérvári klub honlapjának pénteki közlése szerint a 30 éves támadó szombaton csatlakozik új csapatához.

"Hivatalos formában jelezte, hogy távozni szeretne, miután komoly érdeklődés mutatkozott iránta. Nyáron lejárt volna a szerződése, szerettük volna, ha utána is a Vidit erősíti, ezért az őszi idény után jeleztük, szeretnénk hosszabbítani vele" - mondta Kovács Zoltán, az NB I-ben éllovas Videoton FC sportigazgatója.

Mint kifejtette, az ünnepek alatt érkezett az első dél-koreai ajánlat a játékosért, Kovács ezt követően többször is beszélt a csatárral, aki bár nyitott volt a hosszabbításra, végül amellett döntött, hogy amennyiben a két klub is megállapodik egymással, inkább újra kipróbálná magát külföldön.

A 11-szeres válogatott Feczesin az OTP Bank Liga őszi idényében szerzett nyolc találatával holtversenyben vezeti a góllövőlistát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.