Kézilabda

Négy játékos hosszabbított szerződést a Győri Audi ETO-nál

Nycke Groot, Yvette Broch, Bódi Bernadett és Jana Knedlikova is meghosszabbította szerződését a Győri Audi ETO KC női kézilabdaklubbal pénteken.

2017.01.06 23:30MTI

A bajnokságban és a Magyar Kupában címvédő, a Bajnokok Ligája előző idényében pedig ezüstérmes csapat tájékoztatása szerint a decemberi, svédországi Európa-bajnokság legértékesebb játékosának választott Nycke Groot új megállapodása két évre szól.

"Győrben igazán remek a közösség, itt minden adott a sikerekhez. Sokat jelent nekem Ambros Martín és az a munka, amit vele együtt végzünk napról napra, ez is egy érv volt a hosszabbítás mellett" - nyilatkozta a holland irányító.

"Szeretek Győrben játszani és nagyon jó itt élni is. A felvázolt jövőkép, a csapat összeállítása és a magas szintű szakmai munka mind-mind biztosított, így könnyedén meg tudtunk egyezni" - mondta az újabb három szezonra aláíró, szintén holland Broch, akit a kontinenstornán a legjobb beállónak választottak.

A két jobbszélső, Bódi Bernadett és Jana Knedlikova szerződésének időtartamáról nem adott tájékoztatást a győri egyesület.

Azt már korábban, a decemberi Európa-bajnokság előtt bejelentette a klub, hogy Kari Aalvik Grimsbo meghosszabbította nyáron lejáró megállapodását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.