Szabadidősport

A síelőknek Eplényben a helyük

Átlagosan 70-80 centis tömörített hóréteggel síelhető az eplényi síközpont négy pályája.

2016.12.26 08:19MTI

Ebele Bálint, a Síaréna Kft. cégvezetője elmondta: az elmúlt hetekben körülbelül 50 ezer köbméter havat gyártottak, így az A1, A7, Q3 és T1 pályák síelhetők. Az ünnepek alatt is nyitva tartó síarénában üzemel a négyüléses sílift, két csákányos felvonó és a T1-es oktatólift is.

A cégvezető tájékoztatása szerint a korábbi vendéglátóhelyek mellett épült egy új étterem, bővült a síkölcsönző kínálata és sportbolt is létesült a síközpontban.

Ebele Bálint hozzátette: továbbra is folytatják a hóágyúzást és kedvező időjárás esetén hamarosan megnyithatják az A6-os pályát is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.