Labdarúgás

Nagy Ádám a hónap játékosa a Bolognánál

Nagy Ádám, a magyar válogatott középpályása lett december hónap legjobb játékosa az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Bologna csapatánál.

2016.12.23 23:30MTI

A klub honlapjának értékelése szerint Nagy az egész hónapban mutatott kitűnő teljesítményével érdemelte ki az elismerést.

A Bologna a magyar játékossal a soraiban veretlen maradt decemberben: a Hellas Veronát kupamérkőzésen, a Pescarát bajnoki találkozón legyőzte, az Empolival szemben pedig - ugyancsak a Serie A-ban - döntetlent ért el. A hónapban elszenvedett egyetlen vereség alkalmával, az Udinese elleni bajnoki összecsapáson a magyar középpályás nem játszott.

Nagy a szavazáson Federico Vivianit és Adam Masinát előzte meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.