Hoki

Osztrák jégkorongliga: Bravúros fordítással nyert a Fehérvár

A szolnokiak 5-1-es hátrányról fordítottak, és a hosszabbításban legyőzték a linzi csapatot.

2016.12.10 04:30MTI
Fotó: MTI

A Fehérvár AV19 ugyan négygólos hátrányba került, de egyenlíteni tudott a vendég Black Wings Linz ellen, a hosszabbításban pedig a győztes találatot is megszerezte az osztrák jégkorongliga (EBEL) pénteki játéknapján.

"Az osztrák csapat 22 perc után már 5-1-re vezetett, ekkor Rajna Miklóst Hetényi Zoltán váltotta a magyar együttes kapujában, utóbbi nem is kapott több gólt. A Fehérvár az 58. percben Sofron István góljával érte utol ellenfelét, majd a hosszabbítás elején Chris Owens talált a rivális kapujába.

"A hazaiak bravúros fordítását különösen értékessé teszi, hogy a tabella második helyén álló csapat ellen sikerült végrehajtani."

Eredmény:

Fehérvár AV19-Black Wings Linz (osztrák) 6-5 (1-3, 2-2, 2-0, 1-0)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.