Kézilabda

Női kézilabda Eb: Egy újabb vereséggel nehéz helyzetbe kerültek a magyarok

Két vereséggel kezdte a magyar női kézilabdaválogatott a svédországi kontinensviadalt. Veszélyben a középdöntő.

2016.12.08 06:30MTI
Forrás: MKSZ

A második mérkőzésén is kikapott a magyar női kézilabda-válogatott a svédországi Európa-bajnokságon. Kim Rasmussen szövetségi kapitány csapata a malmöi csoport szerdai második fordulójában 23-19-es vereséget szenvedett a dánoktól, és csak akkor juthat tovább biztosan a középdöntőbe, ha pénteken négy góllal legyőzi a montenegrói együttest

Rasmussen az M4 Sportnak elmondta: a védelem ugyan jó volt, de sok hibával játszott a csapat. "Szoros mérkőzésen sok volt a hiba, és ezt nem szabad. Sok lehetőséget kihagytunk, és nehezen tudtuk áttörni a dán védelmet. Ráadásul még négy büntetőt is kihagytunk. Montenegró ellen fel fogunk készülni, és jó, hogy a saját kezünkben van a sorsunk" - nyilatkozta.

A magyarok kontinensviadalon soha sem tudták legyőzni a dánokat, és most fordult elő először, hogy két vereséggel kezdtek Eb-t.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.