Sport

Három magyar aranyérem a thaiföldi fitnesz Vb-n

Öt érmet - köztük három aranyat - nyert a magyar küldöttség a WBPF Thaiföldön rendezett fitnesz- és testépítő világbajnokságán.

2016.12.06 09:24MTI
Fotó: WBPF

A magyar szövetség tájékoztatása szerint Krassalkovics Zsófia fitnesz kategóriában első lett, a sportmodell kategóriában pedig  másodikként zárt Kálmán Csilla mögött. A 45. születésnapját Pattayán ünneplő Palecian Judit az atletikus fizikumúak között pályafutása 11. vb-címét gyűjtötte be, míg Zsigmond Regina címvédőként bronzérmesként zárt a modellkategória mezőnyében.

" A magyar küldöttség ezúttal a szokásosnál jóval kisebb volt, tíz versenyző indult, de a nők így is harmadik helyen végeztek a csapatversenyben.

" Ez volt a WBPF 8. világbajnoksága, jövőre a tervek szerint Mongólia lesz a házigazda.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.