Foci

Magyar Kupa: Alig bírt harmadosztályú ellenfelével a Vasas

Az ETO alaposan megdolgoztatta az NB1-es listavezetőt. A Vasas 3-2-re nyert otthon.

2016.11.29 20:27MTI
Fotó: MTI

Az élvonalban listavezető Vasas FC 3-2-re nyert a harmadosztályú ETO FC Győr otthonában a labdarúgó Magyar Kupa nyolcadik fordulójának keddi játéknapján, ezzel továbbjutott a nyolcaddöntőbe. 

Az erőviszonyoknak megfelelően az angyalföldiek szereztek vezetést, de a hazaiak - akik korábban a Debrecent búcsúztatták - büntetőből még a szünet előtt egyenlítettek, sőt a második félidő elején egy nagy védelmi hibát kihasználva fordítottak. A meccs hajrájában Remili találatával ismét egyenlő volt az állás, majd a 91. percben az ukrán Pavlov megszerezte a győztes gólt a Vasasnak.

Kedden egy másik kupamérkőzést is rendeztek, ezen a Mezőkövesd 3-1-re győzött a harmadosztályú REAC otthonában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.