Labdarúgó NB I

Kikapott a Honvédtól a listavezető Vasas

A kispesti csapat 2:1-re verte a bajnokesélyes angyalföldieket.

2016.11.26 19:20MTI
Fotó: MTI

A listavezető Vasas FC 2-1-re kikapott a Budapest Honvéd otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga szombati, 17. fordulójában. Az angyalföldiek legutóbb szeptember 21-én veszítettek bajnoki meccset, viszont sorozatban negyedszer nem tudtak győzni.

OTP Bank Liga, 17. forduló: Budapest Honvéd-Vasas FC 2-1 (0-0)

A hazaiak fölénye jellemezte az első félidőt, több ígéretes helyzetet is kidolgoztak - jórészt az olasz Davide Lanzafame révén -, gól mégsem született. Az angyalföldiek leginkább a védekezéssel voltak elfoglalva, ziccerig nem jutottak.

A játék képe a folytatásban sem változott, ám az első valamirevaló angyalföldi helyzet - egy szabadrúgás után, Pavlov jóvoltából - gólt eredményezett. Bő tíz perc múlva a Honvéd egyenlíteni tudott, miután Prosser Dániel kapura ívelt szögletét Nagy Gergely a saját hálójába sodorta, majd az utolsó percben Eppel Márton szabadrúgása is utat talált a listavezető vendégek kapujába.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.