Birkózás

Kötöttfogású sikerek Finnországban

Három arany- egy ezüst- és két bronzérmet szerzett a magyar kötöttfogású birkózóválogatott a finnországi Vantaában rendezett nemzetközi versenyen.

2016.11.21 11:10MTI

A magyar szövetség tájékoztatása szerint Losonczi Ottó 66, Kéri Zoltán 80, míg Lám Bálint 130 kilogrammban diadalmaskodott. Mellettük Szabó Patrik a 85 kilósok mezőnyében végzett a második helyen, Szabó László a 80, Németh Iván pedig a 98 kilogrammos súlycsoportban lett harmadik.

A női válogatott Bukarestben szerepelt a csapat Európa Kupán, melyre a márciusi Európa-bajnokságon mutatott teljesítménye alapján kapott meghívást. A Réczi Bianka (48 kg), Váncza Ivett (53 kg), Galambos Ramóna (55 kg), Barka Emese (58 kg), Sleisz Gabriella (60 kg), Sastin Marianna (63 kg), Wilson Vanessa (69 kg), Németh Zsanett (75 kg) összeállítású együttes a csoportban Ukrajnától és Oroszországtól is kikapott, majd a helyosztón legyőzte Bulgária legjobbjait, így az ötödik helyen végzett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.