Siker

Női ökölvívó Eb - Barankai Virginia továbbjutott

Barankai Virginia továbbjutott a 48 kilogrammosok mezőnyében a szófiai női ökölvívó Európa-bajnokság szerdai versenynapján.

2016.11.16 20:31MTI

A magyar szövetség tájékoztatása alapján Barankai - aki a magyar bajnokságon még az 51 kilósok között indult - az azeri Aziza Abbaszova ellen lépett ringbe, és 3-0-s pontozással jutott tovább a legjobb nyolc közé. Következő ellenfele az olasz Stephanie Silva lesz szombaton.

Kedden az 51 kg-ban az újonc Beri Krisztina egyhangú pontozással maradt alul a svéd Katrin Norennel szemben, míg az 54 kilós Szűcs Szabina az ukrán Sznizsana Hologykovától kapott ki, szintén egyhangú pontozással.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.