Gólyahír

Heidi Löke várandós

Várandós Heidi Löke, a Győri Audi ETO KC kézilabdacsapatának norvég játékosa.

2016.11.04 18:52MTI

A bajnokságban és a Magyar Kupában címvédő, a Bajnokok Ligája előző kiírásában ezüstérmes klub pénteki sajtóközleménye szerint a 33 éves beállós már nem lép pályára a mostani idényben.

"Boldog vagyok, fantasztikus érzés, hogy ismét édesanya leszek. Nagy öröm ez nekem és a páromnak, de természetesen van bennem keserűség is, mert nem lehetek már a pályán a lányokkal ebben a szezonban. Természetesen szeretnék minden meccsre eljönni és szurkolni a csapatnak, hogy elérjék a közös céljainkat" - nyilatkozta Heidi Löke.

Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke elmondta, hogy váratlanul érte a klubvezetőket a bejelentés, de nem tervezik módosítani a szezon előtt megfogalmazott céljaikat. "Természetesen keressük a megfelelő megoldást Heidi helyettesítésére" - tette hozzá.

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok, valamint háromszoros Bajnokok Ligája-győztes Lökét a világ legjobb játékosának választották 2011-ben, abban az évben, amikor a győri klubhoz igazolt. A norvég játékosnak már van egy gyermeke, a 9 éves Alexander.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.