Labdarúgó NB I

Minden hazai jegy elkelt a diósgyőri stadionbúcsúztatóra

Minden hazai jegy elkelt a Diósgyőr labdarúgócsapatának stadionbúcsúztatójára.

2016.10.25 14:29MTI

A klub keddi tájékoztatása szerint szombaton a címvédő Ferencváros elleni bajnoki találkozón 7466 diósgyőri szurkoló buzdítja majd az együttest.

A jelenlegi pályát és a klubházat 1939-ben avatták fel, majd 1968-ban megépültek a "bástyák", 2003-ban rendeztek először villanyfényes mérkőzést, 2006-ban pedig megújult a klubház is. A napos oldali, 3500 férőhelyes lelátót 2010-ben vették birtokba a szurkolók.

Tavaly a Magyar Közlönyben megjelent adatok szerint a nyolcmilliárd forintba kerülő új stadion az UEFA minősítése alapján IV. kategóriájú lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.