Fejlesztés

Sportpályát avattak Tiszafüreden

Új műfüves sportpályát avattak hétfőn Tiszafüreden: a 22x42 méteres pálya a Magyar Labdarúgó Szövetség által működtetett országos pályaépítési program keretén belül 41 millió forintból épült.

2016.10.26 06:27MTI

Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter, a térség országgyűlési képviselője az átadóünnepségen tartott beszédében kiemelte, a pályát egyaránt használhatják a város oktatási intézményei, civil és sportszervezetei, valamint baráti társaságok.

"A megépült játéktér a tiszafürediek közös sikere, amelyet egy csapatként küzdve értek el" - idézte a minisztérium sajtóközleménye Fazekas Sándort.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.