Labdarúgás

Magyar válogatott - November 15-én a svédek vendégeskednek Budapesten

A magyar labdarúgó-válogatott november 15-én a svédeket fogadja felkészülési mérkőzésen, Budapesten.

2016.10.12 16:48MTI

A magyar szövetség honlapjának szerdai híre emlékeztet, hogy a nemzeti együttes november 13-án játssza idei utolsó világbajnoki selejtezőjét - az ellenfél az andorrai csapat lesz -, majd két nappal később, ugyancsak a Groupama Arénában fogadja a svédeket.

"A mérkőzés megfelelő alkalom lesz arra, hogy méltóképpen búcsúztassuk el a közelmúlt emblematikus labdarúgóit, akik visszavonulnak a válogatottól" - írja az mlsz.hu. A nyári Európa-bajnokság után Király Gábor és Juhász Roland is bejelentette, hogy nem szerepel többet a csapatban.

A szövetség szerint a skandináv együttes elleni találkozó fontos állomása lesz a magyar válogatott felkészülésének is, Bernd Storck szövetségi kapitány kifejezetten erős ellenfelet keresett erre az időpontra.

A svéd válogatott - amely a franciaországi Eb-n már a csoportszakasz után búcsúzott - ősszel jó formát mutat, három forduló alatt megszerzett hét pontjával vezeti vb-selejtezős csoportját, holtversenyben a franciákkal.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.