Programajánló

Kiállítást rendeznek Schumacherről

A Forma-1 hétszeres világbajnokának pályafutását bemutató kiállítás nyílik jövőre Kölnben. A tárlaton többek között gokartok, trófeák és F1-es versenyautók is láthatóak lesznek.

2016.10.07 06:33MTI

Michael családjának a régi vágya válik valóra azzal, hogy a rajongók megtekinthetik a gyűjteményét" - jelentette ki csütörtökön Sabine Kehm, az ex-pilóta menedzsere. A kiállításnak Köln mellett, egy korábbi repülőtéren épülő Motorworld Köln-Rheinland elnevezésű vásárközpont ad otthont 2017 végétől.

A 91-szeres F1-futamgyőztes Michael Schumacher 2013. december 29-én síbalesetet szenvedett a franciaországi Méribelben, súlyos fejsérülése miatt kétszer meg kellett operálni. Sokáig mesterséges kómában tartották, majd fokozatosan felébresztették, s több mint egy éve a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják, egyelőre kérdéses, hogy a rehabilitációs időszak meddig fog tartani. Állapotáról a család nem hoz nyilvánosságra részleteket.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.