Labdarúgás

Lett-magyar - A Mezőkövesd próbajátékosa is tagja a hazai keretnek

A Mezőkövesd csapatánál próbajátékon lévő Vitalijs Jagodinskis is tagja a lett labdarúgó-válogatott keretének, amely a magyarok elleni hétfői világbajnoki selejtezőre készül.

2016.10.06 01:30MTI

Szabó Gergely, az OTP Bank Ligában újonc mezőkövesdi klub sajtófőnöke az MTI érdeklődésére megerősítette, hogy a jelenleg csapat nélküli védő - aki 2012 óta Ukrajnában futballozott - a borsodi együttesnél szerepelt próbajátékon, pályára lépett pénteken a Budapest Honvéd elleni felkészülési mérkőzésen, de a szerződtetéséről még nem született döntés.

A lettek előzetes keretéből kikerült Artjoms Rudnevs, a Zalaegerszeg korábbi, a német élvonalbeli 1. FC Köln jelenlegi csatára, akire - a magyar szövetség (MLSZ) honlapjának szerdai beszámolója szerint - sérülés miatt nem számíthat Marians Pahars szövetségi kapitány.

A Lettország-Magyarország mérkőzés hétfőn 20.45-kor kezdődik a rigai Skonto Stadionban. A magyarok pénteken a svájci, a lettek pedig a feröeri csapat ellen lépnek pályára.

A lett válogatott kerete:
kapusok: Andris Vanins (FC Zürich), Pavels Steinbors (Arka Gdynia), Kaspars Ikstens (Jelgava)

védők: Kaspars Gorkss (Liepaja), Vitalijs Jagodinskis (jelenleg csapat nélkül), Vladislavs Gabovs (Korona Kielce), Gints Freimanis, Marcis Oss (Jelgava), Vitalijs Maksimenko (Mattersburg), Igors Tarasovs (Giresunspor)

középpályások: Olegs Laizans (Riga), Arturs Zjuzins (Tambov), Glebs Kluskins (Daugava), Artis Lazdins (Jelgava), Janis Ikaunieks (Metz), Davis Ikaunieks (Vysocina), Aleksejs Visnakovs (RFS), Kristians Damians Torress (Liepaja), Ivans Lukjanovs (Fakel)

támadók: Valerijs Sabala (Dunaszerdahely), Arturs Karasausks (Wil 1900), Vladislavs Gutkovskis (Termalica), Girts Karlsons (Ventspils)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.