MLSZ

Mindkét klubot megbüntették a Ferencváros-Újpest mérkőzés után

A házigazda Ferencvárost és az Újpestet is megbüntette kedden a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága a két együttes szombati - 3-3-as döntetlennel záruló - bajnoki mérkőzésén történtek miatt.

2016.09.27 16:56MTI

A zöld-fehéreket a rendezéssel kapcsolatos szabályzati előírás megsértéséért - nem megfelelő ruházat- és csomagátvizsgálásért - 200 ezer forintra büntette a testület az MLSZ honlapja szerint. Az Újpest FC 400 ezer forint pénzbüntetést kapott, mert szurkolói jelentős mennyiségű pirotechnikai eszközt használtak, dobtak a játéktérre, és szidalmazták az ellenfelet.

A Videotont vendégül látó Budapest Honvédot 100 ezer forintra büntették, mivel drukkerei szidalmazták az ellenfelet és annak két játékosát.

A Diósgyőr-Debrecen mérkőzéssel kapcsolatban a DVTK-t szurkolóinak megbotránkoztató magatartásáért - más sportszervezet szidalmazása -, valamint a rendnek a mérkőzés lefújása utáni nem megfelelő biztosításáért 100 ezer, a DVSC-t szintén szurkolóinak viselkedése miatt 50 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte a testület.

A miskolci találkozón kiállított debreceni Dusan Brkovic és diósgyőri Tamás Márk 1-1 bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.