Kézilabda EHF Kupa

Több mint 3000 kilométeres utazás vár a Csurgóra

A Csurgónak nemcsak a Bodövel kell megküzdenie a férfi kézilabda EHF Kupa első körének vasárnapi visszavágóján, hanem az utazással is, hiszen a norvég kisváros, ahol már télies az időjárás, az északi sarkkörön túl fekszik, az odaút 3300 kilométer.

2016.09.09 23:30MTI

A két csapat múlt heti összecsapásán a magyar együttes 28-21-re nyert, így bizakodva várhatja a második felvonást. A párharc győztesére októberben a belga Achilles Bocholt vár.

A női EHF Kupában az Alba Fehérvárnak a lengyel Vistal Gdynia jutott, az ellenfél nem tartozik a "legyőzhetetlen" kategóriába. A visszavágót rendezik majd Gdyniában. A továbbjutó ellenfele a román HCM Roman lesz.

A program:
szombat:
Női EHF Kupa, 1. forduló (a 32 közé jutásért), 1. mérkőzés:
Alba Fehérvár KC-Vistal Gdynia (lengyel) 18.00

vasárnap:
Férfi EHF Kupa, 1. forduló (a 32 közé jutásért), visszavágó:
Bodö (norvég)-Csurgó 18.00 (az első mérkőzésen: 21-28)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.