Jégkorong

Ifj. Ocskay Emléktorna - Döntőben a Graz, edzőpályán a meccs

Az osztrák Graz 99ers jégkorongcsapata 4-2-re legyőzte a MAC Budapest együttesét az Ifj. Ocskay Gábor Emléktorna első elődöntőjében.

2016.09.03 19:11MTI

A találkozót Székesfehérváron nem a központi csarnokban rendezték, mert a nagy meleg miatt a jég nem lett volna alkalmas a játékra.

Jól kezdett a MOL Liga előző kiírásának döntőse, és már a kilencedik percben 2-0-ra vezetett, ám közben az első számú kapusát, Bálizs Bencét lovaglóizom-húzódás miatt le kellett cserélni. A vendégek a második harmad elején szépítettek, végül pedig a záró játékrészben a maguk javára fordították a meccset, és a végén még üres kapus gólt is lőttek.

A házigazda Fehérvár AV19 és a lengyel Comarch Cracovia összecsapását a tervek szerint a nagy pályán rendezik 19 órától.

Eredmény:
Graz 99ers (osztrák)-MAC Budapest 4-2 (0-2, 1-0, 3-0)

később:
Fehérvár AV19-Comarch Cracovia (lengyel) 19.00

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.