Hoki

Újra lesz Winter Classic a Műjégpályán

A Magyar Jégkorong Szövetség elnökségének döntése értelmében ismét lesz Winter Classic-mérkőzés.

2016.09.01 00:29MTI

A tervek szerint december 28. és 30. között rendezik meg az eseményt a Városligeti Műjégpályán, ahol - a 2013-ashoz hasonlóan - EBEL-, MOL Liga-, felnőtt női és utánpótlás mérkőzéseket is láthatna a közönség.

Az első magyar jégkorong Winter Classic-mérkőzést 2009-ben rendezték, akkor a két régi rivális, a Ferencváros és az Újpest szabad ég alatt, a Kisstadionban csapott össze.

Három éve a szövetség hagyományteremtő szándékkal hívta újra életre a Winter Classicot a Városligeti Műjégpályán, ahol két osztrák bajnoki és egy Mol ligás mérkőzésre került sor a jégkorongfesztiválon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.