Labdarúgó NB I

Izraelben folytatja Korhut Mihály

A magyar válogatott labdarúgója, Korhut Mihály távozott Debrecenből, és az izraeli bajnok Hapoel Beer-Seva együttesébe igazolt.

2016.08.30 22:30MTI

A DVSC honlapjának keddi beszámolója emlékeztet rá, hogy a balhátvéd Magyarországon eddig csak debreceni és kaposvári színekben szerepelt, az NB I-ben 151 találkozón lépett pályára.

A magyar válogatottban hatszor játszott - ebből egyszer a nyári, franciaországi Európa-bajnokságon - és a Feröer-szigetek elleni, jövő keddi világbajnoki selejtezőre készülő keretnek is tagja.

A magyar szövetség (MLSZ) honlapja szerint a 27 éves védő négy évre írt alá új csapatához, amely feljutott az Európa Liga főtáblájára, és a K csoportban az olasz Internazionale, a cseh Sparta Praha, valamint az angol Southampton társaságában szerepel.

A DVSC-nek nem Korhut az egyetlen távozója: Tisza Tibor az NB II-es Nyíregyházához, Varga József a Videotonhoz, Kulcsár Tamás pedig a Vasashoz igazolt. Pótlásukra szerződtették az angyalföldiektől Könyves Norbertet, illetve a román védekező középpályás Ioan Filipet és a nigériai támadót, Chuka Derick Ogbut.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.