Fehéroroszország

Három magyar arany a korosztályos kajak-kenu vb-n

A küldöttség a három aranyon kívül négy bronzot is gyűjtött az első döntős napon.

2016.07.30 16:33MTI

Három számban is aranyérmet szereztek a magyar versenyzők a Minszkben zajló ifjúsági és U23-as kajak-kenu világbajnokság szombati döntői során.

A magyar szövetség Facebook-oldalának beszámolója szerint a fiatalabb korosztályban az 500 méteres női kajaknégyes - Racskó Fruzsina, Pupp Noémi, Gazsó Dóra és Homonnai Luca -, valamint az 1000 méteres férfi kajakpáros - Petró Erik és Varga Ádám - állhatott fel a dobogó legfelső fokára, míg a 23 éven aluli kategóriában a Devecseriné Takács Kincső, Balla Virág 500 méteres kenupáros lett első.

A küldöttség a három aranyon kívül négy bronzot is gyűjtött az első döntős napon: Solti László (U23 K-1 1000 m), Bodonyi András (U23 C-1 1000 m), a Szilágyi Anett, Malcsiner Eszter, Katrinecz Rita, Szabó Ágnes összeállítású kvartett (U23 K-4 500 m), valamint a Krasznai Péter, Takács Mihály Áron kettős (ifjúsági C-2 1000 m) végzett harmadikként.

A további finálékat vasárnap rendezik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.