Nem csaltak

Nem találtak rejtett motorokat a Tour de France biciklijeiben

Chris Froome győzelmével zárult vasárnap a háromhetes verseny.

2016.07.27 19:42MTI

A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) szerint nem használtak rejtett motorokat a versenyzők a vasárnap véget ért Tour de France-on.

A brit Chris Froome címvédésével zárult háromhetes verseny előtt, alatt és után az UCI szerdai közleménye szerint 3773 tesztet végeztek el mágneses technológiával, és egyik vizsgálat sem mutatott ki a kerékpárokban rejtett motort

Az U23-as Európa-bajnok Femke Van den Driessche áprilisban hatéves eltiltást kapott, miután motort találtak a kerékpárjában a januári terep-világbajnokságon. A belga kerekesé volt az első eltiltás azóta, hogy a szervezet harcot hirdetett a technológiai dopping, azaz a tiltott, motorikus erőátvitel ellen.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.