Labdarúgó NB I

Ideiglenesen Herczeg András irányítja a DVSC edzéseit

Ideiglenesen Herczeg András irányítja a szakmai munkát a DVSC-TEVA labdarúgócsapatánál, amelynél Kondás Elemér hétfőn mondott le a vezetőedzői posztról.

2016.07.26 15:24MTI

A bajnokságban két forduló után egypontos, az Európa Ligából pedig kiesett együttes honlapjának keddi beszámolója szerint Herczeg a vasárnapi, Gyirmót elleni mérkőzésig vezeti a Debrecent, a klub vezetése folyamatosan keresi a végleges megoldást.

"Nem terveztem jelen pillanatban, hogy leülök a kispadra, de a kialakult helyzetben úgy éreztem, segítenem kell a klubnak" - idézi a csapat honlapja Herczeget, aki a Debreceni Labdarúgó Akadémia ügyvezetője.

Kondás Elemér a debreceni együttessel két bajnoki címet és egy bajnoki bronzérmet nyert, a Magyar Kupában pedig kétszer diadalmaskodott. Az edző 162 bajnoki találkozón irányította a csapatot, ami rekord a DVSC történetében, s a szerzett pontok tekintetében is csúcstartó a klubnál.

A Debrecen az Európa Liga-selejtező első köréből kettős győzelemmel jutott tovább a San Marinó-i La Fiorita ellen, ám a második fordulóban meglepetésre kettős vereséggel búcsúzott a fehérorosz Tarpeda Zsodzinával szemben. Az OTP Bank Ligában az első fordulóban hazai pályán 1-1-et ért el a csapat a Paks ellen, míg vasárnap 3-1-re kikapott a Vasas vendégeként.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.