Labdarúgó NBI

Fokozott ellenőrzés Miskolcon a DVTK-Újpest meccs miatt

Azt javasolják a szurkolóknak, hogy Miskolcot két irányból közelítsék meg, délről az M30-as autópályán, illetve a 3-as számú főúton Nyékládháza felől.

2016.07.21 12:46MTI

Fokozott figyelemmel készül a rendőrség a szombati DVTK-Újpest FC NB I-es labdarúgó-mérkőzésre - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Szabó Csilla elmondta: azt javasolják a szurkolóknak, hogy Miskolcot két irányból közelítsék meg, délről az M30-as autópályán, illetve a 3-as számú főúton Nyékládháza felől. A vendégszurkolókat az M30-as autópálya déli lehajtója előtti útszakaszra várják, ahol konvojba rendezik az érkező buszokat és személygépkocsikat, majd a DVTK-stadionhoz kísérik a járműveket. A stadiontól mintegy 300 méterre a Glanzer Miksa - Irma utcák kereszteződésénél külön parkolót biztosítanak a vendégszurkolók gépjárműveinek.

Szabó Csilla kitért arra is, hogy a jegyeken szereplő adatokat ellenőrzik a fiktív adatok kiszűrése miatt.

A rendőrség emellett kiemelt figyelmet fordít a szabálysértések, bűncselekmények megelőzésére, megszakítására a közrend és közbiztonság fenntartása érdekében, ezért felhívja a szurkolók figyelmét, hogy a pirotechnikai eszközök használata, illetve birtoklása is szabálysértést jelent - jegyezte meg a szóvivő.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.