40 lövés

Futócéllövő-vb - Ezüst után bronzérmes a férfi csapat

A normál számban szerzett vasárnapi ezüstérem után hétfőn a 40 lövéses vegyes számban harmadik lett a Tasi Tamás, Boros László, Sike József összeállítású magyar férfi csapat a németországi Suhlban zajló futócéllövő-világbajnokságon.

2016.07.18 17:01MTI

A nemzetközi szövetség honlapja szerint a magyar trió 1159 körrel állhatott fel a dobogó alsó fokára. Ahogy egy nappal korábban, ezúttal is az oroszok győztek 1172 körrel, második pedig Svédország hármasa lett 1167 körrel.

Egyéniben Sike szerepelt a legjobban kilencedik helyével, Tasi 11., míg Boros 22. lett. Győzött a svéd Emil Martinsson honfitársát, Jesper Nyberget és az észak-koreai Pak Mjong Vont megelőzve.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.