Úszás

A magyar sportolók egy arany- és egy ezüstérmet nyertek a junior nyíltvízi úszó vb-n

Egy arany- és egy ezüstérmet nyertek a magyar sportolók vasárnap a junior nyíltvízi úszók világbajnokságán a hollandiai Hoornban.

2016.07.17 14:37MTI

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a riói olimpián 1500 méteren induló Rasovszky Kristóf a 10 kilométeres versenyben diadalmaskodott 1:53:01.7 órás idővel, míg Novoszáth Tamás nyolcadik lett. Ugyanezen a távon a nőknél a két évvel ezelőtti győztes Kiss Nikolett 2:04:25.6 órás idővel második lett, mindössze fél másodperccel lemaradva az aranyérmes brit Alice Dearing mögött. Ugyanebben a számban Farkas Adél hatodikként ért célba.

Az ifiknél a 16-17 évesek 7,5 kilométeres viadalában Sztankovics Dóra 7., Juhász Janka 12. lett, míg a fiúknál Kalmár Ákos 15., Monori Kristóf pedig 18. helyen ért be.

A 14-15 évesek között Tabi Zoltán ötödik lett 5 kilométeren, míg Kun-Szabó Fanni hetedik, Borsi Anett 15. helyen zárt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.