Siker

Atlétikai Eb - Baji országos csúcsbeállítással döntős

Baji Balázs 13.29 másodperces idővel beállította saját országos csúcsát a férfi 110 méteres gátfutás szombat koraesti elődöntőjében, ezzel fináléba jutott az Amszterdamban zajló szabadtéri atlétikai Európa-bajnokságon.

2016.07.09 19:46MTI

A legutóbbi Eb-n negyedik Baji komoly, 1,8 méter/másodperces ellenszélben második helyen zárt futamában, ezzel biztosította helyét a 21.30-kor kezdődő döntőben.

Az európai szövetség honlapja szerint a versenyszám másik magyarja, Szűcs Valdó 13.76-tal hatodik lett elődöntőjében - ezzel megismételte pénteki előfutamos idejét -, így nem került fináléba.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.