Tenisz

Wimbledon - Babosék vívják az első meccset az egyes pályán

Babos Tímea a kazah Jaroszlava Svedova oldalán pénteken 14 órától lép pályára a női páros elődöntőjében a wimbledoni teniszbajnokságon.

2016.07.08 11:06MTI

A viadal honlapja szerint az ötödik helyen kiemelt magyar, kazah kettős a tizedikként rangsorolt amerikai Raquel Atawo, Abigail Spears duó elleni összecsapása az egyes pálya nyitómérkőzése lesz a pénteki programban.

A jelenlegi legjobb magyar teniszező sorozatban harmadik évben jutott a legjobb négy közé párosban a wimbledoni tornán, a fináléba azonban még nem sikerült beverekednie magát.

Babosék a csütörtöki negyeddöntőben bravúros játékkal az első helyen kiemelt, címvédő Martina Hingis, Sania Mirza svájci, indiai párost verték simán két játszmában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.