Siker

Budapesti tenisztorna - Stollár Fanni elődöntős

Stollár Fanni egyedüli magyarként bejutott a 100 ezer dollár (28,5 millió forint) összdíjazású budapesti női tenisztorna elődöntőjébe.

2016.07.07 12:39MTI

A soroksári Europe Tennis Centerben zajló torna csütörtöki negyeddöntőjében a világranglista 487. helyén álló Stollár a WTA-rangsorban 222. szerb Jovana Jaksicot győzte le rendkívül sima mérkőzésen, mindössze 48 perc alatt. A magyar játékos ellenfele a világranglistán 183. bolgár Elica Kosztova lesz a szombati elődöntőben.

A további magyar indulók közül az olimpiai kvótás Jani Réka-Luca, valamint Bukta Ágnes és Gálfi Dalma is az első fordulóban búcsúzott, ahogy a verseny első, második és harmadik kiemeltje is.

Párosban már nincs versenyben magyar teniszező.

Eredmény, negyeddöntő:
Stollár-Jaksic (szerb) 6:0, 6:1

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.