Ítéletet hozott az Emberi Jogok Európai Bírósága

Törött ujjal védett a nyolcaddöntőben Király Gábor

Aki nézte a meccset, látta, hogy valami nincs rendben - nos, beigazolódott.

2016.06.29 17:58ma.hu

Szinte mindenki látta, hogy Király Gábor a Belgium ellen 4-0-ra elvesztett Eb-nyolcaddöntőben egyik bravúros védése alkalmával a kezéhez kapott. Kevin De Bruyne szabadrúgását tette ki kapufára, ezután kezdte jobb kézfejét szorongatni. Mivel sok szó nem eset róla, el is felejtette az ember, de most kiderült, jól érzékelték a szurkolók, ott valami nem volt rendben.

Mint most kiderült, rosszul ért a labdába a védésnél, ezért a gyűrűsujjának középső ízülete kiugrott és eltört. Ám nem nagyon foglalkozott vele, kesztyűn keresztül visszaigazította a helyére és adrenalintól túlfűtve végigjátszotta a meccset. Mint mondta, a kapusoknál ez természetes. Pedig az eset után még 55 percig védte így a magyar kaput.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.