EURO-2016

Mindenhonnan törölték a Király Gábort gyalázó karikatúrát

Mindenkinél kiverte a biztosítékot a durva karikatúra Királyról - eltüntették.

2016.06.27 19:57ma.hu

Mint ahogyan arról már írt a ma.hu, hétfőn került fel a Goal.com-ra, valamint az alkotó, Omar Momani Facebook-oldalára ez a gyalázatos karikatúra, ami Király Gábort gúnyolja a belga meccs kapcsán (újra nem tesszük ki mi sem, a régebbi cikkben megnézheti). A finoman szólva is közönséges kép akkora felháborodást váltott ki magyar és külföldi kommentelők körében, hogy azóta már le is szedték ezekről a helyekről.

A Goal Magyarország is közleményben jelezte, kérték a Goal.com-nál, hogy távolítsák el a botrányos karikatúrát az oldalukról. "A Goal Magyarország azonnali intézkedést kér a Goal.com International főszerkesztőjénél, hogy távolítsák el hírportáljukról az ízléstelen karikatúrát. Az ábrázolás nem csak a jó ízlést sérti, hanem bármely nemzet számára megalázó lenne."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.