EURO-2016

Szalai ismét kezdő

Előretolt ékként ismét Szalai Ádám kezd vasárnap a magyar labdarúgó-válogatottban a Belgium elleni Európa-bajnoki nyolcaddöntőn.

2016.06.26 20:07MTI

Az első Eb-találkozón másfél év után eredményes Szalai immár harmadszor kapott kezdőként bizalmat Bernd Storck szövetségi kapitánytól, aki az utolsó csoportmeccsen sárga lapjai miatt pihentetett négy játékosból hármat - Kádár Tamást, Nagy Ádámot és Kleinheisler Lászlót - ismét a kezdő tizenegybe nevezett.

A magyar kaput ezúttal is Király Gábor fogja védeni, azaz immár 40 évesen és 86 naposan lesz minden idők legidősebb játékosa, aki pályára lép Eb-meccsen.

A magyar válogatott a "hazai", piros-fehér-zöld szerelésében, míg Belgium tiszta fehérben lép pályára. A magyar-belga nyolcaddöntő 21 órakor a szerb Milorad Mazic sípjelére kezdődik a toulouse-i Municipal Stadionban. A párharc győztese Wales együttesével találkozik Lille-ben a legjobb nyolc között július elsején.

A kezdőcsapatok:
Magyarország: Király Gábor - Lang Ádám, Guzmics Richárd, Juhász Roland, Kádár Tamás - Gera Zoltán - Lovrencsics Gergő, Kleinheisler László, Nagy Ádám, Dzsudzsák Balázs - Szalai Ádám

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.