EURO-2016

Öngóllal jutott a negyeddöntőbe a walesi válogatott

A walesi válogatott öngóllal 1-0-ra nyert az északír csapat ellen a franciaországi labdarúgó Európa-bajnokság szombat kora esti nyolcaddöntős mérkőzésén.

2016.06.25 19:57MTI

A továbbjutó együttes a Magyarország-Belgium párharc győztesével mérkőzik majd a negyeddöntőben Lille-ben, jövő pénteken.

A párizsi Parc des Princes-ben rendezett mérkőzés első félideje kiegyenlített játékot hozott, a másodikban azonban a walesiek aktívabbak voltak.

A győzelmét érő gól a 75. percben esett, Gareth Bale beadásánál a menteni igyekvő Gareth McAuley a saját kapujába passzolta a labdát.

Az északír és a walesi csapat is először vesz részt Európa-bajnokságon.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.