Labdarúgás

Női labdarúgó BL - Ismét Hollandiában szerepel az FTC női csapata

A Ferencváros női labdarúgócsapata a tavalyihoz hasonlóan idén is a holland Twente otthonában szerepel a Bajnokok Ligája selejtezőjében.

2016.06.24 14:22MTI

Az európai szövetség (UEFA) honlapjának beszámolója szerint a pénteki sorsoláson a holland Twente, a török Konak Belediyespor és a máltai Hibernians mellé, a 9. csoportban került a magyar bajnok FTC. A csapatok augusztus 23. és 28. között játszanak egymás ellen a hollandiai Enschedében. A négyes első helyezettje feljut a BL-főtáblára.

A Ferencváros tavaly ugyancsak a Twente otthonában rendezett csoportban szerepelt, de a hollandok mögött a második helyen végzett, és nem jutott tovább.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.