EURO-2016

Várhatóan percek alatt elkelnek a jegyek a vasárnapi magyar-belga nyolcaddöntőre

Aki szeretne belépőhöz jutni, már 14:00 óra előtt kezdje meg a vásárlást, álljon be a virtuális sorba.

2016.06.23 12:49ma.hu

Az UEFA tájékoztatása szerint 14.00 órakor nyílik meg a jegyvásárlási lehetőség a Magyarország-Belgium Eb-nyolcaddöntőre (Toulouse, vasárnap, 21.00) - írja az MLSZ honlapján.

mlsz.hu

A szabad jegyek iránt óriási az érdeklődés, várhatóan percek alatt elfogynak a belépők, ezért az UEFA azt javasolja, hogy azok a szurkolók, akik mindenképpen szeretnének ott lenni a mérkőzésen, már 13.45-kor kezdjék meg a vásárlást (álljanak be a virtuális sorba az uefa2016.com/tickets oldalon), ez jelentősen növelheti a jegyhez jutási esélyeiket.

A jegyvásárláshoz VISA vagy Mastercard hitelkártyára van szükség. A meccsbelépők átvételéről a sikeres vásárlást követően ad tájékoztatást az UEFA.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.