Előnyből vereség

Férfi kézilabda BL - Lemondott Kálomista Gábor veszprémi vezérigazgató

Lemondott Kálomista Gábor, a veszprémi férfi kézilabdaklubot működtető gazdasági társaság vezérigazgatója azután, hogy a magyar csapat kilencgólos előnyről elveszítette vasárnap a Bajnokok Ligája döntőjét.

2016.05.30 07:46MTI

"A klub jó kezekben van, biztos anyagi lábakon áll évekre előre. Sajnos, valami plusz hiányzik ahhoz, hogy BL-t nyerjünk. Az ötéves tervben most értünk volna a csúcsra, és minden adott volt, hogy ott is legyünk. Nem bírom már az ilyen izgalmakat, feszültséget. Lemondok" - jelentette be Kálomista Gábor a kölni csarnok sajtóközpontjában magyar újságírók előtt.

A gárda tavaly második volt, és most úgy tűnt, fennállása legnagyobb sikerét éri el: a 46. percben már kilenc góllal vezetett, ám végül büntetőpárharcban kikapott a Kielcétől.

A veszprémi csapatnak július elsejétől az MVM helyett a Telekom lesz a névadó szponzora.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.