Ünneplés helyett szomorúság

Férfi kézilabda BL - Lékai: lefagytunk

Az ünneplés helyett mély szomorúság maradt a veszprémi játékosoknak, csapatvezetőknek, szurkolóknak a megnyertnek hitt és végül elveszített férfi kézilabda Bajnokok ligája döntője után.

2016.05.30 07:39MTI

A kölni csarnok vegyes zónájában a levonuló játékosok közül többen jelezték, most nem tudnak nyilatkozni, annyira le vannak törve.

Lékai Máté ugyanakkor elmondta: a 45. percig minden remek volt és szép, majd akkor egyszerűen "lefagytak".

"Nem szabad nyolc-kilencgólos vezetést elherdálni. A hajrában Alilovicnak kellett megmenteni minket, aztán a büntetőpárharcban már végünk volt. Nem tudom, idegileg mikor tudunk magunkhoz térni ebből a sokkból, mert fizikailag bírnánk még."

Nagy László sem érti, miként tudott így összeomlani a csapat.

"Amikor vezettünk már kilenc góllal, egyszer csak kimaradtak a helyzeteink, és a védelem is összeomlott. Nem tudtunk a kapusainknak segíteni, kiszolgáltatatott helyzetbe hoztuk őket. Az edzőnk időt kért, szerette volna, ha megint nagyobb ritmusban játsszunk. Ez arra volt elég, hogy elvigyük a meccset a büntetőkig."

Aron Palmarsson jelezte: mélységesen le van sújtva, nagy fájdalmat okoz neki a vereséget.

"Kereshetjük a választ, de ez a keresés is fájdalmat okoz, akárcsak a vereség. Szörnyű ilyenen átesni."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.