Siker Mexikóban

Cselgáncs Mesterek Tornája - Karakas Hedvig bronzérmes

Karakas Hedvig bronzérmet nyert az 57 kilogrammos súlycsoportban a mexikói Guadalajarában zajló Mesterek Tornáján, a cselgáncsozók olimpiai kvalifikációs világkupa-sorozatának utolsó állomásán.

2016.05.28 19:38MTI

A BHSE dzsúdósa, aki a mexikói viadal előtt a 12., riói kvótát érő helyen állt a világranglistán, az előcsatározások során ugyan vereséget szenvedett tajvani riválisától, a vigaszágon viszont legyőzte a brit Nekoda Smythe-Davist, így tatamira léphetett a bronzéremért. A medálért a kanadai Catherine Beauchemin-Pinard-t kellett legyőznie, s ezt egy pontozásos sikerrel teljesítette is Karakas.

A Mesterek Tornájára súlycsoportonként a legjobb tizenhat dzsúdóst hívták meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.