Elkötelezett támogatók

Névadó támogatója lesz a Telekom a veszprémi kézilabdacsapatnak

Július elsejétől három éven keresztül a Telekom lesz a veszprémi férfi kézilabdacsapat névadó támogatója.

2016.05.24 03:30MTI

Az erről szóló szerződést hétfőn írta alá Christopher Mattheisen, a telekommunikációs cég vezérigazgatója, valamint Kálomista Gábor, a klubot működtető gazdasági társaság vezérigazgatója a Magyar Telekom székházában.

A cég már közel húsz éve támogatja a kézilabdacsapatot, amely fennállása során 24-szer nyert magyar bajnokságot (legutóbb szombaton), 25-ször Magyar Kupát, háromszor magyar szuperkupát, kétszer KEK-et és kétszer SEHA Ligát, most pedig hétvégén a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében érdekelt.

"Olyan régóta vagyunk a veszprémiek elkötelezett támogatója, hogy most új szintre emeltük a kapcsolatunkat. Remélem, a következő három év is sikerekben gazdag lesz" - mondta Mattheisen.

Kálomista Gábor történelminek nevezte a mostani szerződést, s jelezte, igyekeznek meghálálni a bizalmat.

"Csapatunk sorra nyeri a bajnokságot, Magyar Kupát, SEHA Ligát, és már talán az egyik legesélyesebbeknek tartanak minket a BL megnyerésére is" - tette hozzá.

A klub két alapembere, Nagy László és Mikler Roland kiemelte: a csapat szeretné a pályán mutatott teljesítményével bizonyítani, hogy rászolgál a bizalomra, és a Telekom által biztosította háttérrel tovább folytatni a sikersorozatot.

A sajtótájékoztatón bejelentették, hogy a 65-szörös válogatott játékos, Ancsin Gábor három évre a veszprémiekhez igazol Szegedről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.