Vizes Eb

Bronzérmes a férfi 4x100 méteres vegyesváltó

Bronzérmet szerzett a Balog Gábor, Financsek Gábor, Cseh László, Bohus Richárd összeállítású 4x100 méteres férfi vegyvesváltó a londoni vizes Európa-bajnokság úszóversenyeinek vasárnapi zárószámában.

2016.05.22 18:50MTI

Háton szinte az egész mezőny együtt ért be, mellen viszont Financsek a második 50 méteren némileg visszacsúszott, így Cseh László hetedikként ugrott a vízbe. A 100 és 200 méteres pillangó győztese ezúttal is leiskolázta a mezőnyt, ennek eredményeként a gyorsra már a másodikként válthatta őt Bohus Richárd, aki végül a harmadik helyre hozta be a csapatot 3:34.12 perces teljesítménnyel.

Eredmények:
férfi 4x100 m vegyesváltó, Európa-bajnok:
Nagy-Britannia (Christoph Walker-Hebborn, Adam Peaty, James Guy, Scott Duncan) 3:32.15 p
2. Franciaország 3:33.89
3. MAGYARORSZÁG (BALOG GÁBOR, FINANCSEK GÁBOR, CSEH LÁSZLÓ, BOHUS RICHÁRD) 3:34.12

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.