Kosárlabda-NBA

Csaknem 180 ezer dollárért kelt el Bryant búcsúmeccsének egy parkettadarabja

Több mint 179 ezer dollárt (több mint 50 millió forint) fizettek egy parkettadarabért, amelyet Kobe Bryant, a Los Angeles Lakes kosárlabdázója dedikált pályafutása utolsó mérkőzését követően.

2016.05.18 14:34MTI

A 37 éves szupersztár április 14-én a Utah Jazz elleni összecsapáson a Staples Centerben fejezte be karrierjét, ráadásul nem is akárhogyan, hiszen 60 ponttal járult hozzá csapata sikeréhez.

Bryant tiszteletére egyedi módon festették fel a parkettát, az egyik oldalon a karrierje első részében használt 8-as, a másik oldalon pedig a 24-es mezszám volt látható. Bryant a lefújást követően dedikálta ezeket. Most az egyik internetes aukciós oldalon az ESPN beszámolója szerint a 8-as számot valaki 179 100 dollárért vásárolta meg.

Bryant pályafutása során öt NBA-bajnoki címet nyert a Lakersszel, kétszer választották a döntő legjobbjának, 18 alkalommal került az All Star-csapatba, 2008-ban a szezon legértékesebb játékosa (MVP) volt, kétszeres olimpiai bajnok, és harmadik a pontszerzők között az NBA örökranglistáján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.