Franciaország

Strasbourgi tenisztorna - Babos kiesett a nyolcaddöntőben

Babos legközelebb a vasárnap kezdődő Roland Garros főtábláján szerepel.

2016.05.18 14:25MTI

A nyolcadik helyen kiemelt Babos Tímea két sima szettben kikapott a horvát Mirjana Lucic-Baronitól a 250 ezer dollár (69,4 millió forint) összdíjazású strasbourgi salakpályás tenisztorna nyolcaddöntőjében.

A WTA honlapja szerint a világranglistán 44. magyar teniszező előzőleg 1/1-re állt 34 éves riválisa ellen, aki eldöntős volt az 1999-es wimbledoni bajnokságon. A harmadik mérkőzésen a rangsorban a 66. helyen álló Lucic-Baroni hamar brékelt, majd sorra hozta a gémeket, és 28 perc alatt az első szettet is. A folytatásban a 23 éves Babos 4:2-re elhúzott, de innentől már nem nyert játékot, és 1 óra 8 perc alatt kikapott.

Babos legközelebb a vasárnap kezdődő Roland Garros főtábláján szerepel.

Eredmény, nyolcaddöntő:
Mirjana Lucic-Baroni (horvát) - Babos Tímea (8.) 6:1, 6:4

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.