Videó

Durva bunyóba torkollt a Chelsea-Tottenham meccs, Hiddink a sorok közé repült

A Leicester City történelmet írt azzal, hogy megnyerte az angol bajnokságot a Chelsea-Tottenham 2-2-es döntetlenjével. Arról azonban már kevesebben számoltak be, hogy a bajnoki címet eldöntő végeredmény után a két csapat játékosai az öltözőbe menet csúnyán összekaptak.

2016.05.03 13:48ma.hu

Az öltözőbe tartva a Chelsea és a Tottenham játékosai olyan durván egymásnak estek, hogy a tumultusban Guus Hiddink beesett a pályaszéli székek közé - írja az atv.hu.

A hétfő esti döntetlennel a Tottenham utolsó reménye is elszállt arra vonatkozóan, hog beérje a bajnokság végéig a tabella élén álló Leicester City gárdáját.


Habár a Tottenham két góllal is vezetett a Stamford Bridge-en, minden reményük szertefoszlott, amikor a Chelsea két góllal kiegyenlítette a mérkőzés állását.

Az öltöző felé induló játékosok az alagútba érkezés előtti pillanatokban kisebb szóváltásba, majd durva lökdösődésbe kezdtek. A tumultus leglátványosabb jelenete az volt, amikor a 69-éves tréner bezuhant a pálya szélén levő székek közé. A kaotikus állapotok kiinduló incidense az volt, hogy Diego Costa és Michael Vorm összeakaszkodott.


Szerencsére az edzőnek nem esett komolyabb baja, kicsivel később már viccelődött az incidenssel kapcsolatosan. "A végső sípszó után, és pár perccel a dzsúdót követően felhívott Ranieri, hogy megköszönje, amit a második félidőben tettünk. Én pedig gratuláltam nekik a bajnoki címhez" - fogalmazott Hiddink.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.