Tendertelen

Vizes vb 2017 - Új pályázat a világbajnokság kabalafigurájának tervezésére

Az új, meghívásos pályázatra azért van szükség, mert a korábbi tendert eredménytelennek minősítették.

2016.05.02 15:42MTI

Új pályázatot írnak ki a jövő évi vizes világbajnokság kabalafigurájának tervezésére.

A szervezőbizottság hétfői közleménye szerint az új, meghívásos pályázatra azért van szükség, mert a korábbi tendert eredménytelennek minősítették.

A mostani pályázat célja az, hogy "a közelmúltban megismert új arculathoz illeszkedő, fiatalos, rokonszenves és sportos, magát jól eladó jelkép gazdagítsa a jövő évi eseménysorozat hivatalos eszközgyűjteményét" - áll a közleményben.

A meghívott - a kreatív szakmában ismert - alkotók 50-50 ezer forintos vázlatkészítői honoráriumban részesülnek, a győztessel pedig szerződést köt a szervezőbizottság.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.