Siker!!!

Békefi Bianka nyerte a győri tenisztornát

Békefi Bianka nyerte meg vasárnap a Győrben rendezett, 10 ezer dollár összdíjazású nemzetközi női salakpályás tenisztornát.

2016.05.02 01:30MTI

A magyar szövetség (MTSZ) tájékoztatása szerint a 19 éves játékos a döntőben - két meccslabdát hárítva - 4:6, 7:5, 6:2-re verte Nagymihály Lucát, korábban a négy között pedig a volt magyar bajnok és Fed Kupa-válogatott Bukta Ágnest búcsúztatta. A felnőtt ranglista-helyezéssel még nem rendelkező Békefi egy évet kihagyott mononukleózis miatt, és néhány hónapja állt ismét edzésbe.

Az MTSZ idén 18 nemzetközi felnőtt versenyt rendez, a győri volt a harmadik, a nők számára pedig az első. A jövő héten 25 ezres tornára kerül sor a Rába-parti városban. A sorozat legmagasabb összdíjazású, 100 ezer dolláros versenyét júliusban bonyolítják le a XX. kerületi Europe Tennis Centerben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.