A legjobb négy a cél

Borkai Zsolt ismét indul a menedzserek országos páros teniszbajnokságán

A MOB-elnök célja, hogy ezúttal kerüljenek be a legjobb négy közé, mert akkor nemcsak meghívott díszvendégként, hanem résztvevőként is ott lehetne a budapesti országos döntőn.

2016.04.29 15:04MTI

Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke idén is elindul a menedzserek országos páros teniszbajnokságának szombati, győri nyitó versenyén.

Hámori Tamás ötletgazda, az Uniqua Manager Open elnöke a pénteki sajtótájékoztatón elmondta, hogy a 12. alkalommal sorra kerülő társasági és üzleti versenysorozat idén tíz vidéki, regionális, valamint egy fővárosi viadalból áll, a döntőt október 1-jén rendezik Budapesten. A bajnokságon idén a tavalyinál 15-20 százalékkal többen jelezték részvételi szándékukat, így az előzetes nevezések alapján több mint félezer vállalati közép- és felsővezető, illetve vállalkozó indulására lehet számítani.

A hétvégi győri verseny mezőnyében Borkai Zsolt, a város polgármestere a legismertebb név, aki nemcsak az esemény fővédnöke, hanem ahogyan 2014-ben és tavaly, úgy idén is ütőt ragad. Hámori hozzátette: a lólengésben olimpiai bajnok Borkai számos elfoglaltsága ellenére intenzíven gyakorol a teniszpályán, s szeretné felülmúlni tavalyi eredményét, amikor is Győrben párospartnerével a legjobb nyolcig jutott. A MOB-elnök célja, hogy ezúttal kerüljenek be a legjobb négy közé, mert akkor nemcsak meghívott díszvendégként, hanem résztvevőként is ott lehetne a budapesti országos döntőn.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.