Szép!

Hatvanegy magyar érem a kempo-világbajnokságon

A magyar válogatott összesen 61 érmet nyert a Nemzetközi Kempo Szövetség (IKF) 13. világbajnokságán, amelyet a múlt héten rendeztek Bukarestben.

2016.04.25 23:30MTI
FB official

A hazai szövetség tájékoztatása szerint a felnőttek rangsorában a magyar küldöttség Románia és Algéria mögött harmadikként zárt. A 28 ország részvételével megtartott eseményen összesen 31 sportolóval indult a magyar válogatott, amely 23 arany-, 11 ezüst- és 27 bronzérmet szerzett.

Az IKF kongresszusán - amelyet ugyancsak a román fővárosban rendeztek - a Magyar Kempo Szövetség elnökét, Lacza Ádám Illést egyhangúlag megválasztották a nemzetközi szervezet új alelnökének.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.